TaxiMu Forum


Inregistrare - Regulament

Pentru a continua, trebuie sa sunteti de acord cu acest lucru:

Conditii de utilizare a forumului

Moderatorii acestui forum se angajeaza sa stearga sau sa editeze toate mesajele cu caracter reprehensibil, cat mai repede posibil. Totusi, este imposibil sa treaca in revista toate mesajele. Recunoasteti deci ca toate mesajele postate pe acest forum exprima punctul de vedere si parerea autorilor respectivi si nu cele ale moderatorilor sau webmasterilor (cu exceptia mesajelor scrise de catre ei) si in consecinta nu pot fi facuti responsabili.

Acest forum utilizeaza cookies pentru a stoca informatii pe calculatorul dvs. Aceste cookies nu vor contine nici o informatie personala, ele servesc doar la ameliorarea conditiilor pentru utilizatori. Doar adresa de email este utilizata pentru a confirma detaliile inscrierii dvs. si parola (si cu scopul de va trimite parola in caz ca o uitati).

- mesajele agresive sau defaimatoare, insultele si criticile personale, grosolaniile si vulgaritatile si in general toate mesajele care incalca legile in vigoare, sunt interzise.
- mesajele ce incita la - sau evoca - practici ilegale sunt interzise ;
- daca difuzati informatii ce provin dintr-un alt website
, verificati inainte daca site-ul respectiv nu interzice acest lucru. Mentionati adresa site-ului respectiv din respect pentru munca administratorilor !
- va multumim ca postati mesaje o singura data. Repetarile sunt dezagreabile si inutile!
- va multumim ca sunteti atenti la gramatica si ortografie. Recomandam sa nu folositi stilul SMS!

Orice mesaj ce incalca dispozitiile de mai sus va fi editat sau sters fara preaviz sau justificare suplimentara atunci cand moderatorii sunt disponibili. Abuzurile vor avea ca si consecinta rezilierea inscrierii. Internetul nu este nici un spatiu anonim, nici un spatiu de ilegalitate! Ne rezervam dreptul de a informa pe furnizorul dvs. de acces internet si/sau autoritatile judiciare, in cazul in care sesizam un comportament rau intentionat. Adresa IP a oricarui utilizator este inregistrata cu scopul de a va ajuta sa respectati aceste conditii

Selectind Accept:
- recunoasteti ca ati citit in integralitate prezentul regulament;
- va angajati sa respectati fara rezerve prezentul regulament;
- acordati moderatorilor din acest forum dreptul de a sterge, muta sau edita orice subiect de discutie si in orice moment.
Acest regulament intra in vigoare in momentul in care va INREGISTRATI pe acest forum !Necunoasterea regulamentului forumului nu va absolva de incalcarea regulilor
!
Art 1 InregistrareaOrce Utilziator are dreptul de a se inregistra pe forum.Nu sunt permise nume/avatare/semnături indecente/care să aibă o atitudine necorespunzătoare versus admini/alți users. Sunt interzise numele de utilizatori asemanătoare/care sugerează o legătură cu admini.
Art 2 Postarea Posturile care nu aduc nimic nou față de subiectul discutat, nu au legătură cu subiectul sau pur și simplu nu au nici un rost vor fi sancționate. Posturile care conțin doar emoticons intră în această categorie.Dacă doriți să vă creșteți numărul de posturi, căutați ceva relevant de spus.Nu se acceptă utilizarea de metode pentru ridicarea topicului pe prima pagină (Bump, sus,up, etc)NU postati inutil replici de 1-2 cuvinte de genul "Cool", "lol"...etc.NU postati informatii false, vulgare, defaimatoare, rasiste, cu orientare sexuala sau orice alte date considerate ilegale pe teritoriul Romaniei !NU postati informatii ce ar putea incalca legile copyright-ului, in cazul in care este implicita prezentarea unui asemenea material, atasati sursa informationala
.Art 3 ReclamaOrce fel de reclama este interzisa si se pedepseste cu 30 de zile suspend pe user.Reclama facuta la Servere Concurente TaxiMu se pedepseste cu suspend permanent.NU se aplică în cazul site-urilor al căror conținut vine în ajutorul userilor.Este iterzisa postarea de siteuri in semnatura dar este permisa postare de web games (bitefight , pimpgame, gladius , etc)
Art 4 Vânzarea de conturi * STRICT interzise vânzările de conturi, aceste topicuri vor fi șterse iar cel responsabil sancționat.
Art. 5 LimbajSunt interzise injuriile si jignirile de orice fel aduse moderatorilor sau utilizatorilor acestui forum, acestea fiind aspru sanctionate. Aceasta regula se refera la orice tip de injuratura, exprimata in posturi, semnaturi, mesaje private, avatare, imagini de orice natura. Sunt interzise de asemenea discriminarile rasiale si orice comentarii care pot fi considerate jignitoare de anumite persoane. Moderatorii vor stabili in ce masura cuvintele unui utilizator sunt considerate jignitoare la adresa lor sau a celorlalti oameni de pe forum.
Orice alta situatie neprevazuta de acest regulament va fi judecata de moderatorii forumului, care au si ultimul cuvant.
Sunt de acord cu aceste reguli Nu sunt de acord cu aceste reguli
Acum este: Dum Mar 25, 2018 3:24 am